Logo Marinehospitaalterrein Overveen

Nieuwsbrief 3 oktober 2013

Klik op de lees verder link om de nieuwsbrief van 3 oktober te bekijken.

 

Geachte geïnteresseerde,

Graag ontmoeten wij u zaterdag 5 oktober a.s. op de inloopmarkt van MHT om u te informeren en met u in gesprek te gaan zodat wij meer gevoel krijgen van uw woonwensen en zo samen met u uw dreAM thuis kunnen creëren.
Tussen 11:00 en 14:00 uur bent u van harte welkom in het gemeentehuis aan de Bloemendaalseweg 158 te Overveen.

Wat kunt u verwachten van de inloopmarkt?
Zoals in de vorige nieuwsbrief vermeld zal de inloopmarkt zo worden ingericht dat u inzicht krijgt in de sfeer en opzet van uw nieuwe buurt, maar ook in de mogelijke woningtypen met indeling en varianten, zodat u goed uw woonwensen aan ons kenbaar kunt maken. Tevens kunt u vragen stellen en uw mening geven. De sfeer en opzet van uw nieuwe buurt is uitgewerkt in een stedenbouwkundig ontwerp. Deze is mede doordat u allen vol enthousiasme uw woonwensen middels de enquête aan ons heeft kenbaar gemaakt, tot stand gekomen.

De uitwerking van het stedenbouwkundig ontwerp wordt door architect Ton Mulleners van Mulleners + Mulleners Architecten gepresenteerd. De gemaakte keuzes binnen dit schetsontwerp zullen worden toegelicht. Deze presentatie zal meerdere keren worden gehouden.

Tevens komen JRS Makelaars, Michiel van Maanen Makelaardij, Beta financiële diensten en Krans Helmig Stuijt Netwerk Notarissen op deze dag ons teAM versterken zodat u al uw belangrijke vragen rondom het kopen en verkopen van uw woning kunt stellen.

Wat zijn de prijsindicaties en mogelijke woontypen?
Op dit moment in het proces zijn de definitieve koopsommen nog niet bekend. De definitieve koopsommen worden afhankelijk van ligging, bezonning, parkeeroplossing, afwerkniveau, kavelgrootte en het definitieve product bepaald.
Wel kunnen wij een vanaf prijsindicatie geven per woontype op basis van een standaard afwerkingniveau die wij willen gaan hanteren:

Type woning Woonoppervlakte Ca. kavelgrootte Ca. koopsommen v.o.n.
Rijwoning vanaf 125 m² circa 130 m² vanaf € 425.000
Twee onder één kap vanaf 160 m² circa 275 m² vanaf € 610.000
Vrijstaand vanaf 180 m² circa 300 m² vanaf € 765.000
Appartementen vanaf 80 m² n.v.t. vanaf € 260.000

Bent u verhinderd?
Bent u deze dag verhinderd is dit geen probleem, wij zullen een verslag maken van de inloopmarkt en deze samen met de gepresenteerde documentatie zo snel mogelijk naar alle geïnteresseerden versturen en op de website plaatsen. Uiteraard blijven wij u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen van MHT en mogen wij u vast op een volgende inloopmarkt begroeten.

Aankomende zaterdag maken wij graag kennis met u!

Met vriendelijke groet,

namens het team Marinehospitaalterrein,
Carla Pereira
AM b.v. Noordwest

Voor meer informatie: www.marinehospitaalterrein.nl

 
 

Volg AM via Twitter: twitter.com/InspiringSpace
Al het actuele aanbod van AM vindt u ook op Niki.nl

Niki.nl http://twitter.com/InspiringSpace
 

13-06-2016Eindelijk bouwen aan Vijverpark Overveen
05-04-2016Marinehospitaalterrein in het nieuws
28-01-2016Nieuwsbrief januari 2016
22-10-2015Nieuwsbrief oktober 2015
22-04-2015plattegonden appartementen