Logo Marinehospitaalterrein Overveen

Nieuwsbrief juli 2014

Klik op de lees verder link om de nieuwsbrief te lezen.

 

Geachte geïnteresseerde,

De gemeente Bloemendaal en AM hebben overeenstemming bereikt over de grondovername van het voormalige Marinehospitaalterrein (MHT). 

Deze bijzondere overeenstemming zal bezegeld worden door de ondertekening van een koop- en realisatieovereenkomst (KRO). Op 4 juli a.s. zetten de wethouder mevrouw De Rooij en onze directeur Ronald Huikeshoven hun handtekeningen onder de overeenkomst.

Dit betekent dat de volgende stap gezet kan worden in ontwikkeling van het nieuwbouwproject MHT.

We zijn nu bij stap 5 van het stappenplan. In deze stap van het stappenplan zal de verdere uitwerking van de woning, samen met u worden vormgegeven door middel van een woonenquête. Belangstellenden met interesse in een grondgebonden woning hebben de woonenquêtes ontvangen. Deze worden enthousiast door u allen ingevuld. Deze woonenquête is alleen verstuurd naar de belangstellende die via een voorkeurformulier hebben aangegeven interesse te hebben in een grondgebonden woning.

Heeft u tevens interesse in een grondgebonden woning maar de enquête niet ontvangen? Mailt u ons dan MHT@am.nl met uw gegevens en naar welke type, tussen-, hoek-, twee-onder-een-kap- of vrijstaande, woning uw voorkeur uitgaat dan zorgen wij dat u de woonenquête alsnog ontvangt.

De input van de enquêtes worden door Mulleners + Mulleners Architecten verwerkt. Vervolgens zullen de basisplattegronden worden gerealiseerd.

De woonenquête voor de te realiseren appartementen wordt nu uitgewerkt door het projectteam. Wij verwachten de belangstellenden over twee weken de enquête te kunnen toesturen.

Weet u niet zeker of u in het verleden een voorkeurformulier heeft ingevuld met belangstelling voor een appartement maar wel graag de woonenquête voor de appartementen wilt ontvangen? Mailt u ons dan MHT@am.nl met uw gegevens en de mededeling dat u de enquête voor de appartementen wilt ontvangen.
Wij zullen ervoor zorgen dat u de enquête ontvangt zodra deze beschikbaar is.

Met vriendelijke groet,

Namens team Marinehospitaalterrein

Foto Carla Pereira

Carla Pereira
Verkoopadviseur

 
 

Volg AM via Twitter: twitter.com/InspiringSpace
Al het actuele aanbod van AM vindt u ook op Niki.nl

Niki.nl http://twitter.com/InspiringSpace 
 

13-06-2016Eindelijk bouwen aan Vijverpark Overveen
05-04-2016Marinehospitaalterrein in het nieuws
28-01-2016Nieuwsbrief januari 2016
22-10-2015Nieuwsbrief oktober 2015
22-04-2015plattegonden appartementen