Logo Marinehospitaalterrein Overveen

Waarom | Hetkangewoon

U staat op het punt een nieuw huis te kopen. Dan heeft u een hypotheek nodig. Een hypotheek waarmee u uw woonwens kunt realiseren, en die er ook nog eens voor zorgt dat u lekker kunt leven. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn. En het hoeft ook niet veel te kosten of lang te duren. Zeker niet als u uw hypotheek regelt via Hetkangewoon.nl.

Gratis eerste berekening
Er komt veel kijken bij het kopen van een huis. Daarom maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door u de mogelijkheid te bieden heel eenvoudig een eerste berekening te maken. Dit kunt u gewoon zelf doen via onze online rekentool op Hetkangewoon.nl. Helemaal gratis. Zo komt u snel en zonder kosten te weten wat u maximaal kunt lenen en of u de woning die u wilt kopen, kunt betalen.

Het vervolg: kijken, vergelijken, kiezen
Als u zich verder wilt oriënteren, kunt u hypotheken vergelijken, offertes aanvragen en een hypotheek afsluiten. Ook hiervoor geldt dat u dit online helemaal zelf kunt doen. De kosten voor dit vervolg bedragen € 300.

Ook mogelijk: een traject met een van onze adviseurs
U kunt ook kiezen voor een hypotheektraject met een van onze adviseurs. Het eerste gesprek is vrijblijvend. Gaat u verder, dan is het basistarief € 1.250.

Het kan gewoon

Het kan gewoon
Ons motto is Hetkangewoon. Wij werken simpel, scherp, solide, slim en snel.

Simpel: U krijgt op een eenvoudige manier inzicht in uw financiële mogelijkheden.
Scherp: U kunt rekenen op lage afsluitkosten en een scherpe rente.
Solide: Wij werken samen met gerenommeerde partijen.
Slim: Wij werken vérgaand geautomatiseerd, voor uw gemak.
Snel: U heeft binnen een week een hypotheek.

Online oriënteren
- Bereken zelf uw maandlasten of uw maximale hypotheek met onze online tool.
- Vergelijk hypotheken.

Het kan gewoon

Hetkangewoon zelf
- Gratis online offerte-aanvraag.
- Zelf online vergelijken en afsluiten.
- Keuze uit verschillende aanbieders.
- Betalen na akkoord offerte.
- Gratis online dossier.

Het kan gewoon advies

Hetkangewoon advies
- Gratis inventarisatie financiële situatie
- SEH-gecertificeerde adviseurs.
- Gratis online dossier

Interesse? Neem contact op!

Wie is Hetkangewoon

Hetkangewoon is een initiatief van Hetkangewoon Invest BV en AM BV, onderdeel van Koninklijke BAM Groep. Hetkangewoon BV beschikt over een AFM-licentie (12041353) en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (56041799).

Hetkangewoon is een zelfstandig opererende organisatie die de hele hypotheekmarkt bedient. Hetkangewoon werkt niet exclusief voor AM en zal privacygevoelige gegevens niet met AM of andere partijen delen.

Hetkangewoon ontvangt geen leadvergoedingen van de hypotheekverstrekkers waarvan zij hypotheken aanbiedt. De objectiviteit van Hetkangewoon is daarmee gewaarborgd. U krijgt via Hetkangewoon dus altijd het beste aanbod.