Logo Marinehospitaalterrein Overveen

Het Marinehospitaalterrein te Overveen

Thuiskomen in een groene oase van rust en ruimte

De monumentale bomen en slingerende waterpartijen bezorgen de woonbuurt een parkachtig karakter. Hier vindt u de rust en ruimte, de voorzieningen van het dorp, goede scholen, kinderopvangcentra en sportvoorzieningen om de hoek en de voordelen van de grote stad binnen handbereik.

Het terrein van het voormalige Marinehospitaal gaat de komende tijd getransformeerd worden naar een nieuwe aantrekkelijke woonbuurt waarin u uw woonwensen in vervulling kunt laten gaan. Deze bijzondere plek biedt ruimte voor vier rijwoningen, zestien twee onder één kapwoningen, vier vrijstaande woningen, circa vierendertig koopappartementen en bouwkavels. Hier wordt het exclusief en stijlvol wonen in een groene en parkachtige omgeving. En toch overal vlakbij.

De kwaliteiten van MHT

De woningen kenmerken zich door de Overveense architectuurstijl met veel aandacht voor hoogwaardige architectuur, rijke gedetailleerde en prachtig vormgegeven gevels met afwisselende raampartijen en eerste klas materialen. Tevens hebben de woningen een hoogwaardige kwaliteit afwerkingsniveau met onder andere vloerverwarming op de begane grond met optioneel comfort koeling, houten binnendeurkozijnen met stompe deuren en zeer energie zuinig, met aandacht voor een aangenaam en gezond binnen klimaat. Door middel van een waarde cheque, welke in de koopsom is inbegrepen, heeft u vrije keuze voor de keuken, tegels en sanitair en daarnaast zijn er ruime mogelijkheden voor persoonlijke wensen en extra's.

Mooi wonen in het hart van Overveen

MHT is nabij de kleinschalige dorpskern van Overveen met de dagelijkse (winkel) voorzieningen aan de Bloemendaalseweg en op loopafstand van het NS-station. Wilt u een keer lekker uitwaaien of van de omgeving genieten, dan bent u zo in de duinen of op het strand. Bijkomend voordeel is dat u hier op 5 minuten fietsafstand zit van het centrum van Haarlem, ook wel bekend als dé winkelstad van Nederland, maar ook om de diverse uitgaansgelegenheden en haar culturele voorzieningen. Met de trein of de auto bent u in een korte tijd in Amsterdam. Kortom, wel de lusten maar niet de lasten van de grote stad! Een ideale plek om rustig te wonen in het groen, met de stad zeer nabij. Klik hier om de ligging van MHT met nabij gelegen voorzieningen op de kaart te bekijken.

Situatiekaart Marinehospitaalterrein
Marinehospitaalterrein - Overveen - Exterieur impressieMarinehospitaalterrein - Overveen - Exterieur impressieMarinehospitaalterrein - Overveen - Exterieur impressieMarinehospitaalterrein - Overveen - Exterieur impressieMarinehospitaalterrein - Overveen - Exterieur impressie